Zomerschool

In juli en augustus is er naast een aangepast rooster voor de naailessen ook zomerschool. Zo kan je in de vakantie vol op aan de slag met je eigen kleding maken. Er komen verschillende thema’s aan bod, zoals je in het overzicht hieronder ziet.

Je kunt je inschrijven door te mailen naar dorine@atelierbydo.nl.
Schrijf je je voor de hele zomerschool in? Dan krijg je bij een betaling in één keer 10% korting.
Schrijf je je in voor drie workshops? Dan krijg je bij een betaling in één keer 5 % korting.

 

Maak je eigen tas | dinsdag 8 augustus | 14u00-17u00
Het maken van een tas hoeft niet ingewikkeld te zijn! Samen gaan we een eenvoudige shopper maken met leuke stofjes, zakjes en bandjes. Dat is veel duurzamer en leuker dan een plastic boodschappentas.

Prijs: 40 euro inclusief materiaal
Groepsgrootte: 3 tot 6 personen

 

Kleding pimpen | donderdag 10 en 17 augustus | 9u30 – 12u30
Tijdens deze tweedelige workshop ga jij van bestaande kleding iets nieuws maken. Dat kan al heel eenvoudig door de hals van je shirt te veranderen, maar je kan ook van een broek een rok maken of van je oude trui een tas. Alles is mogelijk met de materialen die nu al in je kast liggen. Creatief en duurzaam.

Prijs: 65 euro exclusief materiaal
Groepsgrootte: 3 tot 6 personen

 

Communiceren met kleur en kleding | maandag 14 augustus | 19u00-21u30
Tijdens deze interactieve workshop leer je wat jij uitstraalt met kleding en ontdek je hoe bijzonder jij bent door de ogen van anderen. Wat zeg je met kleur en hoe kan jij dat inzetten voor je gewenste imago? Deze en vele andere vragen worden voor je beantwoord tijdens deze gezellige avond.

Prijs: 20 euro
Groepsgrootte: 4 tot 8 personen

 

Rok: van patroon tot zoom | dinsdag 15, 22 en 29 augustus | 14u00-17u00
Tijdens deze nieuwe cursus ga jij zelf een rokje maken. Dat begint met het tekenen van een patroon en eindigt met een volledig afgewerkt rokje. Je gaat niet alleen naar huis met een fantastisch kledingstuk, maar oefent ook met allerlei technieken, zoals het maken van een loopsplit en het inzetten van een rits. Let op: omdat je tussendoor ook thuis aan de rok werkt, is enige naai-ervaring vereist.

Prijs: 85 euro exclusief materiaal
Groepsgrootte: 3 tot 5 personen

 

Rokje in een ochtend | woensdag 16 augustus | 9u30-12u30
Tijdens deze workshop ga je een leuke basisrok maken in slechts een paar uur tijd. We gaan geen moeilijke technieken toepassen, zoals ritsen inzetten en knoopsgaten maken, dus ook beginnende naaisters kunnen meteen aan de slag. Je krijgt het patroon mee naar huis, zodat je zelf nog veel meer leuke rokjes kan maken.

Prijs: 40 euro inclusief materiaal
Groepsgrootte: 3 tot 5 personen

 

Kleur- en stijlworkshop voor cursisten | zondag 3 september | 13u00-17u00
Wil jij van tevoren weten of de kleding die je gaat maken jou ook leuk staat? En wil jij nooit meer uren werken aan een kledingstuk dat jou uiteindelijk niet flatteert? Kom dan naar de kleur- en stijlworkshop voor (nieuwe) cursisten. Je krijgt dan een kleurenscan, zodat je weet welke kleuren het beste bij jou passen. Ook gaan we kijken welke kleding mooi past bij jouw figuurtype en welke stoffen en dessins het beste bij jou matchen. Jij bent dan helemaal klaar om een garderobeplan voor het najaar te maken en weer lekker achter je naaimachine te kruipen.

Wil je meedoen, maar volg je geen naaicursus bij Atelier ByDo? Neem dan contact op voor de mogelijkheden: dorine@atelierbydo.nl.

Prijs: 65 euro
Groepsgrootte: 4 tot 8 personen

 

Bewaren