Aanmelden online inspiratie weken

Online inspiratie weken

Na de berichtgeving over Corona gisterenavond hebben Anna en ik besloten het helemaal anders te doen en online naailes te geven. We moeten allemaal een stapje terug doen en gepaste afstand houden van onze medemens. Naailes in het atelier hoort daar op dit moment niet bij. Maar net zoals de regering met een pakket maatregelen komt, doen wij dat ook. Maar dan wel een pretpakket.
 
Zelf kleding maken is natuurlijk bij uitstek een offline bezigheid. Lekker alle schermen uit, achter de naaimachine kruipen en even tijd voor jezelf. Dat is ook nu welkom, juist nu we hele dagen thuiswerken en alleen nog maar via Whatsapp, Facebook e.d. met elkaar kunnen communiceren. Om maximaal van je offline tijd te genieten, bieden we je een aantal online opties aan. Zo kun je met minimale schermtijd thuis creatief aan de slag.
 

Online naailes

Wat is het fijne van naailes? Dat je in elk geval twee uur in de week bezig bent met je favoriete hobby, je gezellig met elkaar kunt bijkletsen en je hulp krijgt met de technieken waar je op vastloopt. Dat kan nu nog steeds in het online atelier. We bieden drie online lessen per week aan. Anna geeft les op maandagavond, ik op woensdagavond en vrijdagochtend.
 
Tijdens de online naailes kun je vragen stellen over je projecten en als je ergens vastloopt helpen wij je verder. Als je laat weten welke lessen je wil bijwonen, krijg je een link doorgestuurd.
 
Maandag 19u30-21u30
Woensdag 19u30-21u30
Vrijdag 10u00-12u00
Online corona weken

Digitaal spreekuur

Kun je niet bij de online lessen zijn of loop je tussentijds vast, dan kun je terecht bij het digitale spreekuur. Je kunt je vraag met afbeeldingen of video e-mailen of we kunnen chatten. Ik zit op dinsdag  tussen 10u00 en 11u30 en donderdag tussen 15u00 en 16u30 klaar om je vragen te beantwoorden.
 

Sew along

Als de corona malaise achter de rug is, willen we natuurlijk wel in onze leukste zelfgemaakt outfit onder de mensen komen. Daarom gaan we de komende drie weken zelf werken aan een project en jij kunt aansluiten. Drie keer per week ontvang je vlogs en uitleg zodat jij thuis mee kunt naaien!
 

Meer inspiratie

Ik heb meer ideeën voor vlogs en online projecten die ik de komende tijd met jullie ga delen. Hoe ik dat allemaal met jullie ga delen, daarover houd ik je op de hoogte. Intussen kunnen jullie al je (naai-) lief en leed met elkaar delen in de ByDo Facebookgroep. Ben je nog geen lid, meld je dan snel aan.
 
Wil je direct aan de slag, bekijk dan de tutorials op mijn blog.
 

Kosten

Nieuwe cursisten kunnen meedoen aan de online inspiratieweken van 16 maart t/m 6 april voor €25,00.

Meld je nu aan