Kleur- en kledingadvies

Wil je weten welke kleuren jou mooi staan?
Wil je elke dag met plezier je kledingkast opentrekken?
Wil je weten welke pasvormen jou flatteren?
Wil je meer uit je garderobe of zelfgemaakte kleding halen?

Of je nu je kleding koopt, zelf maakt of laat maken: je wil dat je kleding het beste in je naar boven haalt, dat je er leuk uit ziet en je kleding je zelfvertrouwen een boost geeft. Maar als je kleding maakt of laat maken, kun je van tevoren niet passen om te zien wat de kleur, het materiaal, de print of het model met je doen. Juist daarom is het fijn om te weten wat bij je past en daarbij help ik je graag met een kleur- en kledingadvies.

Met een kleur- en kledingadvies kun je ook je garderobe duurzamer maken. Als je weet wat echt bij jou past, zul je minder miskopen doen en voorkom je dat kleding verspild wordt. Er is al zoveel kleding en textiel afval in de wereld. Hoe fijn is het als jij bij kunt dragen aan een schonere wereld en gelukkiger wordt van de kleding in je kast.

Ik kijk met je mee, zowel met het oog van een image consultant als kledingontwerper, om zo samen met jou je ideale garderobe samen te stellen.

 

Wil je advies voor de perfecte trouwjurk? Kijk dan eens bij Voor de bruid.

Wil je een kleuradvies waarbij ook je innerlijk en persoonlijke kenmerken meegenomen worden? Of wil je weten hoe kleur en kleding kunnen bijdragen aan jouw succes en persoonlijke groei? Kijk dan op mijn andere site: Meer dan stijl.

Atelier ByDo is aangesloten bij de Vereniging voor Image Professionals.

vip-8b

 

 

 

 

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.