Groepsworkshop kleur & stijl

Een kleur- of stijladvies is ontzettend leuk voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of vriendinnendagen. Daarom biedt Atelier ByDo ook groepsworkshops aan. Er is voor ieder wat wils: bij de ene workshop ligt de nadruk meer op kleur, bij de andere meer op stijl. Wil je een groepsworkshop op maat of met meer dan acht personen? Dat kan natuurlijk ook. Daarvoor neem je contact op met dorine@atelierbydo.nl.

Workshop kleur

  • iedereen krijgt een kleurenscan van ca. 20 minuten inclusief kleurenkaart
  • maak een persoonlijke kleurencollage
  • zoek naar jouw sterkste combi’s in kleur en print tijdens de after draping

Aantal personen: 4-8
Duur: 2 tot 3 uur
Kosten: 50 euro per persoon inclusief kleurenkaart

Workshop stijl

  • Welke stijlpersoonlijkheid past bij jou?
  • Welk figuurtype heb je en wat zijn daarvoor de belangrijkste kledingtips?
  • Verhoudingen, stoffen en belijning
  • Maak je eigen stijlcollage

Aantal personen: 4-8
Duur: 1,5 tot 3 uur
Kosten: 45 euro per persoon

Kleur, print en stijl voor zelf makers

Kleding maken is ontzettend leuk, zeker als je je eigen gemaakte kledingstukken met veel plezier draagt. Helaas valt een kledingstuk soms tegen, omdat de kleur, stof of het model achteraf toch niet bij je blijkt te passen. Dat is vanaf nu verleden tijd. Tijdens de zomerschool gaan we namelijk opzoek naar de kleuren en kleding die jou het allerbeste staan.

Tijdens de eerste bijeenkomst leer je meer over kleurgebruik en -combinaties en gaan we een kleurenanalyse doen, zodat jij weet welke kleding bij jou past.
Tijdens de tweede bijeenkomst ontdek je welke stoffen en prints bij jou passen. Daarnaast gaan we kijken welk figuurtype je hebt en welke kleding daarbij past.
Als bonus kun je gratis mee met op pad met de expert. Zo kun je al je nieuwe inzichten meteen in de praktijk brengen en heb je genoeg stof om tijdens de zomer leuke creaties te maken.

Tijden: donderdag 19u00-21u00
Data: 5 en 19 september
Kosten: €95,00

Het Imagospel

Ontdekken wat je uitstraalt en hoe jij je persoonlijke presentatie kan versterken. Daarmee gaan we tijdens het Imagospel aan de slag. Zo ontdek je hoe bijzonder je bent in de ogen van anderen. Wat straal je uit? En hoe kan jij je persoonlijke kwaliteiten laten zien aan de buitenkant? Met concrete tips en vragen leer je hoe je kleur, stijl en kleding voor je kunt laten werken om niet alleen jezelf te zijn maar ook jezelf te laten zien.

4 tot 8 deelnemers
Kosten: 35 euro p.p.

 

Meld je snel aan door te mailen naar dorine@atelierbydo.nl.

 

Wil je een groepsworkshop op locatie? Dat kan! Wel wordt er dan om een reiskostenvergoeding gevraagd.