Basiscursus

In februari gaat de geheel vernieuwde basiscursus van start!

Voor wie de basis van het naaien wil leren is de basiscursus nu nog leuker. Je gaat vijf projecten maken, waaronder een tas en een rok. Intussen leer je je naaimachine kennen en de meest belangrijke naaitechnieken, zoals ritsen inzetten, knoopsgaten maken, zomen en verschillende soorten afwerkingen.

Wat is er anders?
Je hebt langer de tijd om de technieken te leren. We zijn van zes naar acht lessen gegaan om meer vaardigheden op te doen en te wennen aan je naaimachine. Daarnaast werken we niet meer met proeflapjes, maar leer je alle technieken in leuke en handige projecten. Zo naai je meteen iets wat je kunt gebruiken of dragen. Ook is er een nieuw lesboek met meer plaatjes en betere uitleg.

Eigen naaimachine?
Het is fijn als je leert naaien op je eigen naaimachine. Heb je nog geen machine of kun je niet met de auto komen, dan mag je tijdens de lessen gebruik maken van één van de machines in het atelier (Brother/Janome).

Aan het einde van de cursus heb je een speldenkussen, etui, tas en rokje gemaakt. Bovendien staan er in het werkboek nog meer leuke projecten om zelf mee aan de slag te gaan.  Je hebt dan voldoende kennis en vaardigheden opgedaan om zelfstandig eenvoudige projecten uit te voeren, zoals het maken van een rokje, shirt of accessoires.

woensdag 6 februari start een nieuwe groep.
Tijd: 15u00-17u00
Data:  6 feb, 13 feb, 20 feb, 6 mrt, 13 mrt, 20 mrt, 27 mrt, 3 apr
Kosten: Wie in februari meedoet aan de vernieuwde basiscursus, betaalt slechts €120,00 in plaats van €150,00. Hiervoor krijg je acht lessen, persoonlijke begeleiding en het lesboek.

Meld je nu aan door te mailen naar dorine@atelierbydo.nl

Meer workshops naaitechnieken vind je hier.
Beginners kunnen ook meteen instromen bij de naailessen.