Basiscursus

Voor wie de basis van het naaien wil leren is de basiscursus nu nog leuker. Je gaat met vijf projecten aan de slag, waaronder een tas en een rok. Intussen leer je je naaimachine kennen en de meest belangrijke naaitechnieken, zoals ritsen inzetten, knoopsgaten maken, zomen en verschillende soorten afwerkingen.

Meteen met leuke projecten aan de slag
In het basis boek staan vijf leuke projecten. We beginnen makkelijk met een speldenkussen en maken het steeds een stapje moeilijker tot je een rokje kunt maken. Je gaat zowel thuis als in de les aan de slag. Vijf projecten in zeven lessen is veel. Daarom bepalen we gezmalijk aan het begin van de cursus wat we allemaal gaan maken.

Lesboek
Bij de cursus krijg je een lesboek met stap voor stap uitleg van technieken en de werkbeschrijving van de projecten.

Eigen naaimachine?
Het is fijn als je leert naaien op je eigen naaimachine. Heb je nog geen machine of kun je niet met de auto komen, dan mag je tijdens de lessen gebruik maken van één van de machines in het atelier (Brother/Janome).

Aan het einde van de cursus heb je een speldenkussen, etui, tas en rokje gemaakt. Bovendien staan er in het werkboek nog meer leuke projecten om zelf mee aan de slag te gaan.  Je hebt dan voldoende kennis en vaardigheden opgedaan om zelfstandig eenvoudige projecten uit te voeren, zoals het maken van een rokje, shirt of accessoires.

Vrijdag 27 september start een nieuwe groep.
Tijd: 14u30-16u30
Kosten: €159,00. Hiervoor krijg je acht lessen, persoonlijke begeleiding en het lesboek.

Groepsgrootte: 3 tot 6 deelnemers

Meld je nu aan door te mailen naar dorine@atelierbydo.nl

Meer workshops naaitechnieken vind je hier.
Beginners kunnen ook meteen instromen bij de naailessen.