Zomerschool

In juli en augustus is er naast een aangepast rooster voor de naailessen ook zomerschool. Zo kan je in de vakantie vol op aan de slag met je eigen kleding maken.

Je kunt je aanmelden voor de workshops door te mailen naar dorine@atelierbydo.nl.

Excursie
Atelier ByDo en De stijlanalist nemen je deze zomer mee op excursie naar Utrecht! Er is een prachtige tentoonstelling in het Centraal Museum over het werk van Jan Taminiau waar we graag samen met jou naartoe gaan. En er zijn leuke plekken in Utrecht waar jij terecht kan voor een duurzame garderobe. Benieuwd? Meld je dan snel aan.

Woensdag 8 augustus | ca 10u30-15u00
Kosten: €20,00 inclusief ticket tentoonstelling, exclusief vervoer, eten en drinken.
Heb je een museumkaart, dan scheelt dat in de kosten.

Ritsen: 5x anders
Tijdens deze specialisatieworkshop leer je een rits op vijf verschillende manieren inzetten. Zo gaan we in op de blinde rits, een gulp en een metalen, zichtbare rits. Zo kan jij in elk kledingstuk ritsen inzetten als een pro.

Donderdag 16 augustus 10u00-12u30
Kosten: €39,95 inclusief materialen

Kleding pimpen

Duurzaam met je kleding omgaan: dat kan door van je oude kleding een nieuw ontwerp te

maken. Bovendien is het enorm leuk en creatief en scheelt het veel werk, omdat je al een basis hebt. Werken met een bestaand kledingstuk vraagt nieuwe denkwijzen en andere technieken. Daar help ik je graag mee verder tijdens de workshop kleding pimpen.

Woensdag 1 augustus | 10u00 – 12u00
Donderdag 16 augustus | 13u30-15u30
Dinsdag 21 augustus | 15u00-17u00
Kosten: €22,50 per les of €60,00 voor de reeks van 3 lessen
Exclusief materialen. Die haal je immers uit je eigen kast.

Meidencursus: rokjes maken
Ben je tussen de 10 en 14 jaar? En wil jij je eigen kleren maken? Kom dan tijdens de zomervakantie een rokje maken. In twee lessen leer je met de naaimachine te werken en maak je een rok die je zelf echt aan kunt, helemaal op maat. Je kunt meteen in een nieuwe outfit naar huis!

Duur: 2 lessen van 2 uur
14 en 15 augustus | 14u00-16u00
Kosten: €49,95 inclusief materialen

 

 

Kleur en stijl voor zelfmakers
Als je zelf kleding maakt, wil je graag dat jouw kleding perfect bij je past. Dat heeft niet alleen te maken met goed naaiwerk, maar ook met weten wat je staat. Daarom is er speciaal voor de zelfmakers deze zomer een kleur- en stijlworkshop, waarin je leer welke kleuren, stoffen en prints het beste bij je passen en welke modellen jouw figuur flatteren. Haal het meeste uit je zelfgemaakte garderobe!

Woensdag 15 augustus 19u00-22u00
Kosten: €55,00 per persoon inclusief kleurkaart.

 

Bewaren